zaterdag 29 januari 2011

Verbouwing..

Hallootjes,Het is ff geleden dat ik nog iets getypt heb maar we zitten hier midden in de verbouwingen.
Althans dit was de bedoeling in mijn woongedeelte .... maar nu moesten er in m'n toekomstige badkamer buizen aangelegd worden voor het water, de gas en een wc (wat een aangenaam gerief zou zijn, hihi).
Dus gaten geboord in de vloer die uitkomen in de badkamer van dochterlief en huisgezin :)
Hun buizen waren ook aan vervanging toe en dan is ineens die klus ook geklaard.Daar ook daar gaten in de vloer geboord naar het gelijkvloers en weer gaten geboord om uiteindelijk in de kelder uit te komen.In de kelder kon ik geen foto nemen want er is roet uit de schouw gekomen en het ligt er vol van op de vloer.
Dit is een andere historie .. hier ging het om verandering van plaats van de bulex van dochter hun badkamer naar de kelder.
En er moest een gat in de schouw ernaast gemaakt worden voor de afvoer hé. Poeh en wat daar uitkwam !! Alles zwart !
We zitten dus nu zonder warm water maarre .. wij zijn ijsberen want we wassen ons met koud water.
De dampkap in de keuken bij dochter is ook uitgebroken omdat deze opening daarvoor niet meer kon worden gebruikt en en er een opening elders komt.


Nog een 3-tal fotokes van de bovenverdieping in wording.

En zodus wordt de tijd hier nu een beteke anders besteed ..
Naar allerlei winkels rijden hoort er natuurlijk ook bij en soms nog een keer terug om een kleinigheidje dat vergeten is.
Zeer herkenbaar zeker .. :)
De bezoekjes aan het containerpark mogen we ook nie vergeten !!
Geen verveling hier zenne !
______________

Pas op hé, dit wil nu nie zeggen dat ik af en toe geen haak- of breinaald in mijn handen neem, al is het maar voor eventjes.
Om daarna de boel weer uit te trekken.. :( Wat ik tot hiertoe al 3 x gedaan heb.. pfff .. ik wilde jullie gewoon iets kleins laten zien en omdat ik dan te rap wilde zijn, kwam het helemaal niet goed. Tja .. haast en spoed is zelden goed hé !

Maar ik heb hier nog steeds de lappekes voor mijn plaid liggen en deze zou ik graag nog willen afhebben voor de winter gedaan is.Het zijn er ondertussen 88 en meer kan ik er nie haken want mijne wol is op .. :)Ik ga tussendoor toch proberen om de lapjes aaneen te haken hoor.
Maar nu weer eerst wat anders doen hé ... ! En daarna plezier niewaar !
Hopelijk kunnen jullie mijnen uitleg een beteke volgen, heb alles wat door elkaar verteld geloof ik maar zo voelt het ook aan.

Enne straks spring ik toch wel ff onder de douche bij broerlief hoor , ik wil nu ne keer warm water over heel mijn lijf voelen stromen... aaaahhh ...

Dag dames en weer ontzettend bedankt voor jullie reacties die ik steeds mag lezen hé .. :)
Lieve groetjes .. en de dees trekt naar boven, gaatjes vullen :)

13 opmerkingen:

Francien zei

Oh meid Susie...je hebt je handen vol zo te zien...maar ja...het moet eerst een grote rommel worden totdat het weer mooi wordt....we zullen zeker de foto`s als het klaar is te zien krijgen....en je plaid wordt ook prachtig!!...even doorbijten en dan komt het goed....succes...groetjes Francien.

Vera zei

Och arme gij :) Een ijsbeertje.. dan kan je je plaid straks extra goed gebruiken :)
Hopelijk zitten jullie er gauw weer relaxed bij! Ik miste je al een beetje hier hor :(
Maar heel veel succes met alle verbouwingen, het wordt vast de moeite waard toch!

lieve groetjes en een heel goed weekend. geniet van de warme douche!!

vera

marika zei

poeh,gij liever dan ik zenne.Ik zou het echt niet zien zitten om tussen die troep te moeten leven.Maar ja,tis voor een goed doel he.En als het af zal zijn gaat ge superblij zijn

groetjes,marika

lovestitch zei

Poor you Susie, hope you have a good renovation!
Love your grannies, they look really gorgeous!
Have a nice weekend!

Marianne zei

Succes met de verbouwingen hoor, blij dat wij daar vanaf zijn.

Margreet zei

Het moet eerst een bende worden eer ... maar alle lof hoe jullie je er door heen slaan hoor! Mijn hemel echt alles staat zo'n beetje in de bouw? Wel leuk om het stukje bij beetje te zien groeien naar wat jullie voor ogen hebben om straks met z'n allen in een paleisje te kunnen wonen, gaat allemaal goedkomen!
Vrolijke lapjes heb je en wat veel, zal best een mooi resultaat zijn als ze aan elkaar zitten.
Geniet van het warme water straks bij je broertje, heerlijk alles van je af laten stromen :-)

groetjes van Margreet

Riet zei

Ohhhh arme Susie,wat een vreselijke troep en bende.
Dat geloof ik graag dat je niet kan breien.
En met ijskoud water wassen,ohhh wat een armoe.
Ik zit ook midden in een verbouwing,ook een vreselijke troep.
Maar bij jou is het toch erger meis.
Heel veel sterkte en ga maar gauw naar je broer onder de warme douch.

Liefs Riet.

Thea zei

Hoi Susie,

O jé, wat een bende, maar het moet eerst slechter worden eer het beter wordt! En als alles af is zal het prachtig zijn. Fijn dat je toch af en toe nog even kunt ontspannen met je handwerkjes.

Lieve groetjes
Thea

lindevrouw zei

Succes met je verbouwing! Hopelijk blijf je niet lang in de rommel zitten... Vergeet niet je plaid af te maken, je hebt al aardig wat vierkantjes gemaakt. Het wordt vast een hele mooie! Ik ben benieuwd! groetjes Joke

Gerda Hartman zei

Opschieten met de mooie plaid, kan die je warmhouden! Wat een mooie kleurtjes toch. Heel veel sterkte hoor, zou het al lang zat zijn. Bij mij moet alles in etappes. Wij zijn weer aan de verfkwast.

Esther zei

OO wat een gedoe maar net wat een paar andere dames schrijven het moet eerst slecht zijn voordat het beter gaat worden. Je lappekes zijn er prachtig uit, sterke en su66 met de verbouwing, Groetjes Esther.

Marianne Schut zei

Hai Susie, nou de vaart zit er flink in met de verbouwing! Tja het moet eerst erger worden zeggen ze altijd...Maar straks zal je dat lekkere warme water alleen maar meer weten te waarderen! Heel veel succes en af en toe even tussendoor haken om even tot rust te komen! Liefs Marianne

Clara zei

So much work going at your place but it will be so worth it in the end!