woensdag 6 juli 2011

Het 1 en ander ..

Lieve meisjes ,
ik wil jullie héél hartelijk bedanken voor het medeleven dat ik hier van jullie gekregen heb. Dat gaf me een warm gevoel.
DANK JE WEL !!!


Het is weer gauw een week geleden maar we ( dochter, schoonzoon en ik ) hebben al goed gewerkt hoor na dat " plonsbad " dat ons zo erg had verrast !
Het containerpark ( ecopark ) hier in ons dorp draait op volle toeren. We hebben het 1 en ander van ons gerief moeten weggooien want het was doornat zoals onder andere papieren en boeken. Wel spijtig van sommige dingen maar ja niks aan te doen.
Huishoudgerief stak er ook nog in karton dozen maar dat kon allemaal in de vaatwasser gestoken worden. De inhoud hé :)

Onze wasmachine en droogkast staan ook in de kelder maar zijn nu defect door al het water dat er over, in en onder gestroomd is.
En zodoende rijden dochter en ik bijna dagelijks .... naar de wasserette !

Tussendoor moest ik met m'n autootje naar de garage omdat er bij de autocontrole gezegd werd dat mijn trekhaak eraf moest. Moet je weten dat het ding al zo'n 10 jaar aan mijn auto hangt. Maar ineens is het niet meer wettelijk ! Tsss ..
Ok, dat ding, wat doorliep onderaan de auto, er laten afhalen. Alsook een nieuwe uitlaat want de mijne was gescheurd.
Ik vond het geluid wel gaaf, net een sportauto waarmee ik aan 't rondcrossen was en nu is het geluid er niet meer en rij 'k maar heel gewoontjes :(
Nieuwe voorbanden moesten er ook op en ik was bijna mijn wisser aan de achterruit kwijt. Het spel had ook z'n beste tijd gehad.
Vandaag terug naar de controle geweest en wéér betalen uiteraard. Zo blijft de boel ook draaien hé !

En gisteren en eergisteren hebben we al het groen uit de voorhof gehaald en een hele grote zak geplaatst. Deze dient om al het bouwafvalmateriaal in te kieperen. Weer wat rommel minder in huis !
De voortuin ligt er nu kaal bij. De bedoeling is dat er een oprit gaat komen.


Daarna zijn we naar mijn woongedeelte getrokken ( ik woon boven mijn dochter ) want daar moest nog verder behangen worden. We zijn laag begonnen :)

En zo je me eens in een rare positie hangen.
Om ons daarna op te werken naar een hoogte van 3,40 m.
Morgen gaan we weer de stelling opklimmen om aan 3,70m te geraken. Vandaag stond dochterlief erop. Morgen wil ik er op !

Enne het moet justekes zijn hé ! Effe een concentratie gevraagd :)Moet zeggen dat we ons reuze geamuseerd hebben tussen al het papier.

-----------

Tijdens de rustpauzes lees ik of haak af en toe een lapje ...
--------------


En deze mandala"s had ik een tijdje geleden ingekleurd.
Zo lieve mensen, bedankt om hier eventjes te stoppen.
Ik wens iedereen een zalige vakantie !! Liefs x

16 opmerkingen:

Lia zei

Nou Susie, jullie zijn er maar mooi klaar mee, maar zo blijft een mens bezig en daarna, zal het allemaal wel heel mooi worden/zijn,

groetjes Lia

~THEA~ zei

Hoi Susie,

Wat een ellende toch!!

Reden om meteen alles weer eens aan te pakken.Dan heb je straks weer alles netjes en schoon!!

Veel suc6 ermee.

Groetjes Thea♥

jaimie zei

Hey mama'tje,

En hoe is het vandaag met de botjes, moet ik je breken in de juiste positie om straks terug te beginnen of wil het nog lukken :-)

Straks nog een langer pand om op onze kop te laten vallen :-)

Knuffel,

Vera zei

Ha Susie!

Jee jullie hebben het druk gehad zeg! En nog steeds :)
Pas op op de stelling he ;)
Gelukkig is het met je autootje ook weer goe, jammer dat de hele buurt je nu niet meer hoort aankomen ;)
Ik wens jullie veel succes en een mooie zomer!!!

LIefs

Vera

Sarah zei

@ Suzie,

sorry dat ik gemist heb van die mooie lapjes. denk wel dat het heel mooi gaat worden ;)

ik bewonder jullie moed en inzet om zo snel weer alles in orde te maken en herstellen na wat jullie meegemaakt hebben. Chapoo :)

Mvg Sarah

Marianne zei

Ge weet wat ze zeggen hé Susie, 't moet eerst vuil zijn eer dat het weer schoon kan zijn. Succes met de werken. Mijn man en ik zijn bezig met de gang, het trapgat en de overloop te behangen.

Sarah zei

bedankt voor je berichtje op mijn blog Susie ;)


Inderdaad, maar het borduurwerk van katje met een hoed is ook een groot rekenwerk, daar mag je zeker niet bij verstrooid zijn

Mvg Sarah

Esther zei

Wat een weg zeg, maar het ziet er weer mooi uit, je vierkantjes zijn prachtig. Groetjes Esther"

rozemie zei

Wel, dat zijn drukke tijden bij jullie ! Ik moet volgende week met mijn autoootje naar de keuring, hopelijk heb ik er niet teveel kosten aan. Bij ons is de regeling voor trekhaken ook gewijzigd, die van m'n ouders moet er nu ook af.
Susie, je blijft maar bezig, zelfs in de weinige vrije uurtjes maak je mooie vierkantjes. Prachtige kleuren, ik ben benieuwd naar het resultaat.
Hou je goed, en overdoe je maar niet met die hoge stelling enzo...
Groetjes, Rozemie

Creative Chaos zei

Hoikes Susie ,
Jeetje wat een werk allemaal !!! Ik vind het heel knap van je dat je toch nog tijd en moed hebt gevonden om mooie vierkantjes te maken !!!!
Patti xx

Margo zei

Hoi Susie,
amai dat je tussendoor nog tijd hebt om te haken want jullie hebben toch echt al wel heel erg hard gewerkt de laatste dagen he !
Veel sterkte nog en veel beterschap want ik hoorde van Jaimie dat je niet goed was !
Liefs
Margo

Gerda Hartman zei

Sterkte met alles. Hoop dat je weer bent opgeknapt inmiddels. Toch nog tijd voor mooi haak- en knutselwerk. Petje af voor jullie.

Sarah zei

Hoe gaat het nog met je Susie ?

Al een beetje beter of nog ziek ?

Veel beterschap ;)

Mvg Sarah

Els G. zei

Inderdaad... bezige bijen, dat zijn jullie! Waar blijf je de energie halen!
Ik hoop dat er niet te veel herinneringen weggespoeld werden. Materiaal is ook een kostelijke zaak, maar vervangbaar hé. 't Is meestal het verlies van kleine zaken zoals oude foto's, brieven, kindertekeningen, enzovoort, dat je recht in je ziel en hart raakt!

Zelf rijden wij ook met een auto van zo'n 13 jaar rond. Ik houd ook elke controle m'n hart vast. Zo van: wat gaan ze nu weer (uit)vinden om ons op extra kosten te jagen. Uiteindelijk is dat oude beestje nog prima, het brengt m'n man elke dag trouw naar z'n werk. Voor ons is hij onbetaalbaar (een nieuwe al helemaal). De uitlaat begint ook wat oud te worden en dat geeft stilaan wat extra 'allure' aan sportief rijden, lol. Zolang de boel niet 'knalt', moet ie het nog even (iets luider) uitzingen.
groetjes,
Els
x

Saskia zei

Susie,

Gelukkig neem je op tijd eventjes rust, met al die werken daar! 't Komt daar allemaal wel in orde hé!!

Hihi... spijtig dat je nu geen sportwagen meer hebt... het gedacht alleen al is toch fijn hé! :)

Lieve groetjes, Saskia

Cindy zei

Maar Susie toch, eerst onkosten door het water en nu met je auto, pfff.
Jullie doen dat goed hoor! Alleen zou je naar je dochter moeten luisteren en eens langs de dokter gaan zolang je je niet lekker voelt hé :-)
Want écht ziek worden, zou je nu wel kunnen missen als de pest! Verwen jezelf toch goed en luister toch maar naar Jaimie hihi

Groetjes!